De ‘Wat, hoe en waarom?’ van marketing en communicatie

Trainingen
Waarom moet je online aanwezig zijn? Wat is de meerwaarde van social media? Hoe bepaal je een doelgroep? Of nog belangrijker: hoe bereik jij je doelgroep? Welke tone-of-voice gebruiken we en waarom? Allemaal vragen die opkomen als we het hebben over marketing, communicatie of sociale media. Soms heb je wat extra overtuigingskracht nodig om de relevantie van marketing en communicatie te duiden binnen jouw organisatie of bedrijf. Dat snappen wij! Daarom geeft BAAS trainingen op locatie, of gezellig bij ons op kantoor! 

Trainingen op maat
Ga je aan de slag met marketing of communicatie? En wil je dit samen doen met je team? We snappen dat je zelf niet direct het antwoord hebt op alle vragen. Daarom vertellen wij het verhaal door middel van praktische trainingen. 

Deze trainingen maken we op maat; uiteraard geheel afhankelijk van je doel. Wil jij je content verder verspreiden? Dan is de training contentmapping erg geschikt! Aan de slag met social media? Wij vertellen je collega’s waarom en hoe. Zo zorgen we ervoor dat je collega’s uiteindelijk net zo enthousiast zijn over de content die je gaat maken voor social media of je website. Want hoe leuk is het om samen te bouwen aan je online aanwezigheid?

Gerelateerde cases