Wie is BAAS?
BAAS is een jong marketing- en communicatiebureau uit Leeuwarden. We werken met een team ‘bazen’ aan communicatie- en marketingklussen voor commerciële en non-profit organisaties. We helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal. In woord, beeld en vorm. Hoe complex je boodschap ook is.

Lekker praktisch
Wij kijken nét even verder voordat we zomaar beginnen met een website, een brochure of een ander communicatiemiddel. We denken met je mee en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn strategisch inzetbaar, maar tegelijkertijd lekker praktisch. En ‘kan niet’, dáár hebben wij nog nooit van gehoord. We zijn in onze communicatie open, eerlijk en direct. Zo weet je dus altijd wat je aan ons hebt.

Een advies dat bij je past
We gaan altijd voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat dat resultaat past bij jou en jouw bedrijf of organisatie. Je hebt dus altijd een strategie, advies of communicatiemiddel waar je ook écht iets aan hebt.

Rs-service

Snel en daadkrachtig

Een snelle reactie en een gepaste planning, zodat jij snel kunt handelen. Geen dure pakketten of grote verhalen. We doen wat we beloven. 
Rs-service

Wij fixen het

‘Nee’ past niet in ons woordenboek. Wil je iets? Wij doen het voor je. Weinig tijd? We gaan ons best doen en we regelen het. 
Rs-service

Creatief en prikkelend

Soms wat hysterisch, maar altijd origineel: wij denken buiten de box. Onze ideeën passen bij jou en jouw organisatie.