Wie is BAAS?
BAAS is een jong marketing- en communicatiebureau in Leeuwarden. We werken met een team ‘bazen’ aan communicatie- en marketingklussen voor commerciële en non-profit organisaties. We helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal. In woord, beeld en vorm. Hoe complex je boodschap ook is.

Lekker praktisch
Wij kijken nét even verder voordat we zomaar beginnen met een website, een brochure of een ander communicatiemiddel. We denken met je mee en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn strategisch inzetbaar, maar tegelijkertijd lekker praktisch. En ‘kan niet’, dáár hebben wij nog nooit van gehoord.

In onze communicatie zijn we open, eerlijk en direct. Zo weet je dus altijd wat je aan ons hebt. De mens staat bij BAAS voorop. We behandelen onze klant zoals we elkaar behandelen. Écht met elkaar samenwerken, zodat we het beste in elkaar naar boven halen.

Een advies dat bij je past
We gaan altijd voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat dat resultaat past bij jou en jouw bedrijf of organisatie. Je hebt dus altijd een strategie, advies of communicatiemiddel waar je ook écht iets aan hebt.

Positieve impact op mens en omgeving
Bij BAAS zijn we ons bewust van de invloed die we op de wereld hebben. We werken graag voor bedrijven en organisaties die impact hebben, bijvoorbeeld op gezondheid, duurzaamheid of werkgeluk. Daarom zetten we ons (vrijwillig) in voor een aantal maatschappelijke organisaties die marketing en communicatie nodig hebben.

We weten dat onze activiteiten – van drukwerk tot evenementen- een voetafdruk achterlaten op de planeet. We zetten ons – in ons werk en op de werkvloer – in voor een duurzame wereld. Door te adviseren over duurzaam drukwerk, ons afval te scheiden en het gebruik van openbaar vervoer te stimuleren.

Rs-service

Snel en daadkrachtig

Een snelle reactie en een gepaste planning, zodat jij snel kunt handelen. Geen dure pakketten of grote verhalen. We doen wat we beloven. 
Rs-service

Wij fixen het

‘Nee’ past niet in ons woordenboek. Wil je iets? Wij doen het voor je. Weinig tijd? We gaan ons best doen en we regelen het. 
Rs-service

Creatief en prikkelend

Soms wat hysterisch, maar altijd origineel: wij denken buiten de box. Onze ideeën passen bij jou en jouw organisatie.