Besteed je social media marketing uit

Social media
Instagram of Facebook? YouTube of TikTok? Snapchat of Twitter? Zie jij door de bomen het bos nog? Als organisatie of bedrijf kun je uit verschillende online media kiezen. En de lijst wordt almaar langer. Met een goede inzet van social media marketing kan je jouw publiek bereiken. Maar hoe doe je dat precies? Wij helpen je! 

Een socialmediastrategie die bij jou past
Bij BAAS hebben we social media specialisten in huis. Zij helpen je van je keuzestress af en kiezen voor jou de juiste online kanalen. De kanalen waar jouw klanten te vinden zijn. Daarvoor moeten we wel eerst weten wie jouw klanten precies zijn. En wat wil je ze precies laten weten? Wat is je boodschap? Aan de hand van deze vragen stellen we een socialmediastrategie op.

Organisch of betaald?
Een van de grootste voordelen van organische social media inzetten is dat het gratis is. Om meer dan alleen je volgers te bereiken, ben je bij deze posts afhankelijk van de engagement. Om ervoor te zorgen dat het aantal volgers groeit, en betrokkenheid stijgt, maken we originele, creatieve en triggerende content. Daarnaast meten en analyseren we de resultaten, zodat we altijd bij kunnen sturen. Ook kunnen we jouw berichten promoten of inzetten als advertentie, om zo verder in te spelen op jouw doelen.

Word zelf expert of geef alles uit handen
We starten de kanalen voor je op en voeren je huisstijl hierin consequent door. We geven uitleg en coaching. Aan jou, maar ook aan je collega’s. Liever alles uit handen geven? Dat kan ook. We plaatsen dan wekelijks rake content en pakkende advertenties. Alles in overleg met jou. Zo zorgen we dat al jouw kanalen up-to-date zijn en jij je gewoon weer kunt richten op je core business.

Gerelateerde cases