• Functie: Grafisch vormgever

Contact informatie

Misschien was het haar zesde zintuig, dat Sietske precies op het goede moment naar werk in haar woonplaats Leeuwarden liet zoeken. Onze reddende engel zegde haar baan in de randstad op, en met alle toffe ontwerpklussen die we hadden liggen, kon ze ons niet gelukkiger maken.

Met haar vaardigheden, creatieve ideeën en verbeeldingskracht zet Sietske de wensen van onze klanten om naar waardevolle beeldende communicatie. Altijd vanuit het verhaal, de visie en de passie van de opdrachtgever en/of de doelgroep. Naast dat ze kan vormgeven, illustreren én animeren, heeft ze ook nog eens een voorliefde voor fotografie. In haar vrije uurtjes en weekenden gaat ze er graag met haar camera op uit om de mooiste plaatjes te schieten.

Ook naast haar werk als grafisch vormgever heeft Sietske (verborgen) talenten: als klein meisje kon zij al vloeiend Duits spreken. En nee, niet omdat ze in Duitsland is opgegroeid. Deze echte Friezin keek altijd naar Duitse tv-programma’s, omdat haar ‘heit’ (of Vater) een enorme Alpen-fan is.

En als je dacht dat creatievelingen van nature wat chaotisch zijn, dan heb je het mis. Sietske bewijst namelijk het tegendeel: ze houdt haar planning nauwlettend in de gaten en haar bureau is áltijd netjes. Hier kunnen sommige collega’s – we noemen geen namen – nog wat van leren.

Fun fact: Sietske heeft haar eigen kinderboek gemaakt en uitgegeven: ‘Het magische insect’. Het boek zit vol puzzels en prachtige illustraties.