• Functie: Social Media Specialist

Contact informatie

Wil jij alles weten over Instagram, TikTok of LinkedIn? Dan moet je bij onze ‘spring in het veld’ Marlou zijn. Deze vrolijke Social Media Specialist is opgegroeid met social media, en kan jou precies vertellen wat wél of niet werkt. 

Leergierig als Marlou is, is ze tijdens haar studie bij BAAS komen werken. Een goede zet; want hier kan ze alles dat ze heeft geleerd direct in de praktijk brengen. Van het vormgeven van social media updates, tot het leveren van input in creatieve brainstormen. Marlou denkt overal goed over na. Kom je er niet helemaal uit? Ze helpt je bij het maken van mooie foto’s, het plaatsen van berichten of komt bij jou langs om je alles tot in detail uit te leggen. 

Social media zit in haar bloed. Ook in haar vrije tijd is ze veel bezig met sociale kanalen. Als een online kunstgalerie presenteert ze de mooiste foto’s op haar Instagramaccount. Niet alleen denkt ze goed na over het beeld, de tekst maar ook hoe het overkomt. Is het niet esthetisch? Dan plaatst ze het liever niet. Met haar oog voor detail én online identiteit, deelt ze haar passie voor kleurencombinaties en mode met haar volgers. Niet alleen op haar eigen pagina, maar ook die van klanten kijkt ze met een creatief maar kritisch oog naar de social media inhoud. Alles is visueel doordacht. Zo zorgt ze voor mooie, aansprekende en creatieve content.

Fun fact: Toen Marlou begon aan Instagram werd ze niet direct begrepen. Vrienden vroegen haar ‘waarom ze nou weer een bloem postte op Instagram?’.