• Functie: Grafisch vormgever

Contact informatie

Onze vormgever Marleen brengt niet alleen een flinke dosis creativiteit met zich mee, maar ook een verrassende twist in alles wat ze aanpakt. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, een verfrissende restyle of het ontwerpen van allerlei communicatiemiddelen – van flyers en documenten tot infographics. Met haar achtergrond in de wereld van drukwerk en haar scherpe oog voor detail weet ze onze concepten keer op keer tot leven te brengen.

Wat Marleen echt typeert? Haar werkplek en gevoel voor stijl. Alles op haar bureau vormt een harmonieus geheel en haar notitieblokjes zouden zo in een kunstgalerij kunnen schitteren (pas op: ze zijn niet bedoeld om in te schrijven! En ja, die memo kwam voor sommige collega’s te laat). Met minstens zoveel precisie stelt ze haar outfits samen, die – in tegenstelling tot haar werk – vaak volledig of grotendeels uit de kleur zwart bestaan.

Ondanks haar liefde voor series ploft Marleen na een dag hard werken niet zomaar op de bank neer, maar stapt ze eerst nog vol energie de boksring óf keuken in. Marleen staat namelijk bekend om haar kookkunsten, vooral als het op haar kipwraps of Italiaanse gerechten aankomt. Maar óók haar bakvaardigheden zijn legendarisch. En daar prijzen wij ons gelukkig mee, want ze neemt regelmatig iets lekkers mee naar kantoor. Haar bananentaart, met een vleugje citroen als geheim ingrediënt, is onze absolute favoriet.

Is ze even niet op kantoor? Dan is de kans groot dat ze naar Italië vertrokken is, want hoewel ze onlangs haar knusse droomhuis in hartje Leeuwarden kocht, pakt ze haar koffer maar al te graag voor een vakantie én (schoon)familiebezoek in één.

Fun fact: Marleen draagt altijd een gouden kettinkje met een klein hoorntje (il corno) uit Italië. Niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een symbool van geluk en bescherming.