• Functie: Contentstrateeg

Contact informatie

Onze contentstrateeg, ‘momfluencer’ en BAAS in tekst; dát is Lydia. Die tweede lichten we graag nog even toe: op Instagram deelt ze haar klusupdates, interieurinspiratie en momlife met ruim 8k volgers (and counting). In het dorpje Menaldum verbouwt ze, samen met haar vriend, een postkantoor uit 1906 tot hun ultieme droomhuis (hoe cool?) en ondertussen ‘bouwt’ ze bij BAAS het liefst aan toffe campagnes.

Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar Lydia kan best een tikkeltje rebels zijn. Ondanks haar wiskundeknobbel koos ze ervoor om Journalistiek te studeren. Die studie maakte ze overigens niet af, omdat ze ongeduldig was (is) en een droombaan vond. In de rol van redacteur, copywriter en contentmarketeer groeide ze uit tot een ware communicatieprofessional. Met haar kennis over campagnes en storytelling weet ze precies welke kanalen jij moet inzetten én op welke manier. Een aanwinst voor ons team!

Als moeder van twee meisjes leerde Lydia om haar – sinds het moederschap nog kostbaardere – tijd goed te benutten, dus staat ze altijd op standje ‘vol gas’. Ze is nieuwsgierig en gebruikt die eigenschap het liefst om mensen het hemd van het lijf te vragen. Interviewtechnieken? Check! Die drie studiejaren in Zwolle waren heus ergens goed voor.

Fun fact: Lydia kent alle liedjes van Suzan & Freek uit haar hoofd en blèrt deze (maar ook andere liedjes) het liefst ongegeneerd mee tijdens het autorijden. Bij BAAS doen we niet aan carpoolen, dat begrijp je.