• Functie: Communicatiemedewerker

Contact informatie

Een advertentie vormgeven, een shoot begeleiden, een sterke social media tekst schrijven of ondersteunen op een evenement; onze communicatiemedewerker Lisanne kan het allemaal. Ze is een echte duizendpoot, heeft zelfs met volle handen altijd een handje vrij om te helpen en is ook nog eens het zonnetje in huis. Optimistisch als ze is, zet ze altijd haar beste beentje – dat vaker wel dan niet in een bloemenjurk gehuld is – voor om het ‘onmogelijke’ mogelijk te maken.

Dat Lisanne moest blijven na haar stageperiode, daar waren we het bij BAAS unaniem over eens. Niet dat we hebben gestemd, want het was eigenlijk vanzelfsprekend. Lisanne ís namelijk gewoon een BAAS.

Geboren en getogen in Julianadorp kent ze de Nederlandse kust op haar duimpje, maar voor haar opleiding verhuisde ze op haar zeventiende naar Leeuwarden. Haar vertrek naar Friesland kwam overigens niet helemaal uit het niets, want via haar moederskant stroomt Fries bloed door Lisannes aderen – en niet zo’n beetje ook. Of ze al helemaal is ingeburgerd? In het schaatsseizoen staat ze elke week op de ijsbaan en ze doet ook zéker meer dan haar best om de Friese taal onder de knie te krijgen. Tot groot vermaak van haar Friessprekende collega’s.

Fun fact: Als halve Fries is het Lisanne haar droom om de Elfstedentocht te schaatsen. We duimen met haar mee. En giet it oan? Dan staan we haar natuurlijk toe te juichen bij de finish!