• Functie: Officemanager

Contact informatie

Ze is niet de oudste van het team en heeft ook geen kinderen, maar toch beschouwen we haar een beetje als onze mama: onze Jildou – a.k.a. ‘Wielie’. In haar eerste werkweek hebben we haar achternaam meteen tot bijnaam omgetoverd. We zijn de eersten die zullen toegeven dat de naam niet heel creatief, maar wél heel handig is met een naamgenoot op kantoor.

Als vliegende kiep regelt Jildou alle belangrijke zaken op kantoor: van facturen versturen tot boodschappen (en snacks) bestellen en klanten ontvangen. We noemen haar daarom ook wel onze ‘regelbaas’. Bel je naar ons kantoor? Dan is de kans groot dat Jildou aan de andere kant van de lijn hangt. Kortom: ze zorgt voor structuur, gastvrijheid én gezelligheid bij BAAS. En daar zijn we zó blij mee, dat we het haar zelfs vergeven dat ze ons altijd (maar dan ook echt altijd) inmaakt bij spelletjes.

Hoe ze dat zelfs al tijdens onze BAAS-barbecue aan het einde van haar eerste werkweek voor elkaar kreeg? Da’s ons een raadsel. Maar we weten wel dat ze bloedfanatiek is en een bijna fotografisch én een brede interesse heeft. Van de top2000 tot het songfestival, van tennistoernooien tot dartwedstrijden en de laatste roddels in showbizzland; Jildou volgt het op de voet – en praat ons met enthousiasme bij aan de lunchtafel.

Fun fact: Jildou heeft de beste dansskills van ons allemaal. Ze doet aan jazzdance en is al eens Nederlands kampioen geworden met haar team.