• Functie: Copywriter

Contact informatie

Heb je een goede tekst nodig? Onze copywriter Jildou schrijft ‘m voor je! Van social media tekst tot blog en van interview tot fotografiebriefing. Niet alleen kiest ze een creatieve invalshoek; zorgvuldig als ze is, zorgt ze er ook voor dat alle punten en komma’s goed staan.

Zie je ’s ochtends om 8 uur de lichten al branden op kantoor? Dan weet je zeker dat Jildou er is. Als vroege vogel staat zij iedere ochtend als eerste op de stoep bij BAAS. En dat terwijl ze vanaf haar woonplaats Lemmer nog best een aantal kilometers moet afleggen.

Deze ‘early bird’ is niet alleen tijdens haar werkdagen vroeg uit de veren, óók in het weekend staat ze vaak voor ‘dag en dauw’ al op het voetbalveld. Voetbal is Jildou met de paplepel ingegoten. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig: in de sportschool óf op het voetbalveld. Jildou lijkt met haar blonde haren en groene ogen misschien lief, maar vergis je niet: bloedfanatiek als ze is, speelt ze iedereen eruit.

Waar Jildou op de werkvloer bekend om staat? Haar ijzersterke focus. Als ze écht geconcentreerd aan het werk is, kun je ongemerkt een bom laten ontploffen op ons kantoor. Maar voor een lekkere cappuccino, een praatje of een vraag legt ze met liefde haar werk even aan de kant.

‘Je maakt haar de pis niet lauw’, is wat collega’s vanaf haar eerste werkdag al over deze nuchtere Friezin zeggen. Wat we daarmee bedoelen? Ze is niet snel ergens van onder de indruk, of van slag van iets. Een kneiterdrukke week? Ze regelt het wel met haar planning! Een scherpe deadline? Haalt ze! Stress in het team? Jildou is de rust zelve. Wat ons betreft heeft ieder marketing- en communicatiebureau een Jildou nodig: een baken van rust in alle hectiek.

Fun fact: Horrorfilms zijn dé ‘guilty pleasure’ van Jildou. Deze enge hobby compenseert ze dan weer met haar voorliefde voor schattige, pluizige viervoeters: haar katten.