• Functie: Junior contentstrateeg

Contact informatie

Het ene moment typt ze een webtekst, het andere moment organiseert ze een brainstorm en tussendoor pakt ze een spoedklusje op; dat is hoe Genna haar ideale werkdag eruit ziet. De energiekeling houdt van actie en hectiek, maar gaat wél altijd aan de slag volgens een duidelijke planning én met een helder doel voor ogen.

Want wat Genna doet, dat doet ze goed. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis. “Ik wil altijd heel graag winnen en kan niet zo goed tegen mijn verlies”, geeft ze toe. We vragen ons af hoe de spelletjesavonden in huize Visser eraan toe gaan…

Fanatiek of niet; Genna is een echt familiemens. Haar Fryske opvoeding zie je terug in haar hele doen en laten: van haar nuchtere houding (net eamelje) tot haar interesse in het kaatsen. Ze is de trotse bezitter van een eigen roze-paarse kaatswant en haar hond ‘Sinne’ is een – hoe kan het ook anders – Friese Stabij.

Maar ondanks haar liefde voor Fryslân pakt ze ook graag haar koffers om naar het buitenland te gaan. Míts ze een flesje desinfectiegel in haar tas heeft om haar handen schoon te houden ;). Het liefst vertrekt ze vandaag nog naar de Italiaanse zon, maar backpacken in Azië staat ook hoog op haar bucketlist. En hoewel ze bij BAAS veel teksten schrijft, leest en redigeert, luistert ze onderweg – of dat nou voor vakantie of haar dagelijkse treinreis van de Westereen naar Leeuwarden is – graag naar een luisterboek.

Fun fact: Het is een unicum als Genna na een dagje shoppen níét met nieuw paar sokken thuiskomt. Ze valt als een blok voor vrolijke kleurtjes, gekke printjes en glittertjes.