• Functie: Eigenaresse, communicatieadviseur

Contact informatie

BAAS boven baas? Voor Despina was dat heel duidelijk toen ze, na jaren werken voor een werkgever, voor zichzelf begon. ‘Een andere kijk op het werk’ en van buitenaf werken aan de communicatie van een organisatie, drijven haar om zelf aan de slag te gaan. Dat BAAS zou groeien tot dat wat het nu is, had ze vooraf niet bedacht. 

Samen mooie dingen maken, dat motiveert haar. Met haar bakken vol ervaring als communicatieadviseur binnen overheden, maakt Despina het haar missie om dingen makkelijker en begrijpelijker te maken voor iedereen. ‘Dingen hoeven niet lang te duren of onnodig moeilijk te zijn’, vindt ze. Crisiscommunicatie, snelle processen of snel schakelen: ze draait haar hand er niet voor om. Tempo, daar houdt ze van. Langzaam of snel; ze zorgt altijd voor een goed uitgedacht en gedegen communicatieadvies. Het liefst brengt ze dit advies direct in de praktijk. 

Ze houdt altijd woord bij daad: of het nou gaat om het toezeggen van een hardloopwedstrijd na drie wijntjes in de kroeg, of een haast onmogelijke deadline. Despina maakt het onmogelijke mogelijk. Als echte Bourgondiër weet ze wat lekker eten én drinken is. Haar Griekse bloed kruipt waar het niet gaan kan; haar humeur wordt vaak bepaald door de hoeveelheid zonnestralen die buiten te vinden zijn. Is ze niet op kantoor? Dan is ze waarschijnlijk op vakantie, naar de zon. Geef haar eens ongelijk?

Fun fact: Despina heeft een hekel aan het woord ‘welke’, welke in de communicatiewereld vaak wordt gebruikt.