• Functie: Contentstrateeg, projectmanager

Contact informatie

Wil jij aan de slag met marketing, maar geen idee hoe? Onze contentstrateeg Annemarijn zorgt ervoor dat alles wordt onderbouwd en doordacht met een sterke strategie. Met haar ervaring bij een contentmarketingbureau weet ze precies hoe jij jouw publiek kunt bereiken. Aan de hand van een strategiesessie ontdekt ze wie jouw doelgroep is, waar deze te vinden is en hoe we deze kunnen aanspreken door middel van creatieve, inspirerende of informatieve content. Interview, video, podcast of blogpost, ze helpt je met het behalen van je doelen met de creatie van the whole shebang. 

Blauw en structureel als ze is, zet ze deze strategie om in een projectplanning en contentkalender. Alles goed doordacht, om er altijd het beste uit te halen. Om dat te kunnen doen, overtuigt ze anderen graag van haar kennis; tijdens het geven van een training bijvoorbeeld. 

Dat Annemarijn van nature een nieuwsgierig Aagje is, blijkt niet alleen uit de studie Journalistiek die ze heeft afgerond; ze vraagt vaak door en vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Of het gaat om een reis naar het buitenland, of een goed gesprek; ze wordt graag geprikkeld door interessante dingen. Ook is ze een echt gezelligheidsmens. Is ze niet op kantoor? Dan zit ze waarschijnlijk op het terras met vriendinnen, met een wijntje in haar hand. 

Fun fact: Annemarijn lijkt op het eerste gezicht misschien best schattig, maar dat is alles wat ze juist niet wil zijn. Om die reden heeft ze haar armen vol laten tatoeëren. Met haar mouwen opgerold krijgt ze niet meer zo snel de vraag hoe jong, of oud ze is.