• Functie: Communicatieadviseur

Contact informatie

Wie de flauwe grapjes op kantoor verzorgt? Dat is onze spontane communicatieadviseur Marten! Met zijn jarenlange ervaring bij overheden en semioverheden, is hij als communicatieadviseur bij BAAS als een vis in het water. Toch neemt hij liever de boot wanneer hij Gemeente Terschelling bezoekt voor een werkbezoek (ha-ha). Daar kan hij enorm genieten van de rust van het eiland, een lekker biertje op het terras of een mooi natuurgebied. Maar ook de drukte van de stad kan hij zo af en toe waarderen.

Als echte ADHD’er zit Marten nooit stil: niet alleen gaat hij graag hiken met vrienden, sporten of kamperen. Ook op kantoor zal je hem zelden achter zijn bureau aantreffen: wanneer hij een telefoongesprek voert loopt hij rondjes, totdat hij afstanden heeft gelopen waar mensen tijdens de wandelvierdaagse jaloers op zijn. Niet alleen op kantoor, maar ook in zijn vrije tijd is hij vaak ‘on the go’. Zijn auto ‘Tinus de Twingo’ is zijn grote trots. Die liefde en trots moet Tinus wel delen met een andere liefde op wielen: zijn kluscamper. Wanneer deze af is, tourt hij hiermee het liefst naar Wales, de plek die zijn hart heeft veroverd.

In zijn werk draait Marten nergens omheen, hij doet het niet voor ‘de bühne’ en zegt wat hij denkt. Nuchter als hij is, doet hij altijd wat hij afspreekt, schakelt hij snel en is hij erg sociaal. Een persvraag? Het antwoord regelt hij zo! Het leuke aan het werken bij een bureau vindt hij dat je niet ‘in één richting gevangen zit’ en je overal bij betrokken bent: van advies tot vormgeving. Zelf is hij ook niet voor één gat te vangen. Hij geeft niet op en vindt voor elk probleem een oplossing. Daarom past hij zo goed bij BAAS!

Fact: Marten is niet alleen graag buiten, ook vindt hij het heerlijk om op de bank te hangen en documentaires te kijken over UFO’s en het heelal.