• Functie: Junior communicatieadviseur

Contact informatie

Heb jij behoefte aan een sterke tekst? Dan moet je bij onze Junior communicatieadviseur Manon zijn! Als woordengoochelaar zorgt ze voor de mooiste teksten, duidelijke communicatieplannen en sterke persberichten. Doordacht als ze is, begint ze nooit aan iets zonder na te denken over het geheel.

Manon heeft ervaring met overheidscommunicatie; voordat ze bij BAAS begon werkte ze op de communicatieafdeling van een gemeente. Met deze kennis ondersteunt ze het team in communicatieprojecten; ze adviseert en voert uit. Op afwisseling gaat ze lekker: het liefst wisselt ze uitvoerende klussen af met communicatieadvies, of het schrijven van teksten. Maar vergis je niet, dit gaat allemaal heel gestructureerd. De liefde voor tekst en taal zit er al in vanaf kleins af aan. Manon vindt het heerlijk om zich te verliezen in een goed boek. 

Als echte perfectionist duikt Manon graag in werk; het liefst werkt ze de hele dag door, totdat ze plots ontdekt dat het weer tijd is om af te sluiten. Lekker knallen heeft ook een keerzijde, je kunt niet de hele week pieken: niet voor niets is Manon met haar vriend in de buurt van het Heerenveense bos gaan wonen. Hier kan ze in haar vrije tijd de natuur in, haar hoofd leegmaken en ontspannen. Ook werkt ze graag in de tuin. Met haar groene vingers heeft ze niet alleen een fijne achtertuin gecreëerd, maar ook een heleboel ‘groene kamers’ in huis. 

Fact: Manon is een echt familiemens. Ze is opgegroeid op een mini-boerderij met haar ouders en zusje. Ook nu nog voelt het echt als thuiskomen wanneer ze bij de boerderij van haar ouders langsgaat.