• Functie: Grafisch vormgever

Contact informatie

De creatieveling van de groep? Dat is onze Grafisch vormgever Magda. Creativiteit is voor haar als ademen; het is er altijd al geweest. Na het afronden van de Kunstacademie en de vormgevingsopleiding is ze de wereld van de communicatie ingerold. Van reclame tot drukwerk, in haar werkende jaren heeft ze veel gedaan. Wil jij iets weten over materialen, drukwerk of andere offline communicatie? Magda neemt de tijd om alles tot in detail uit te leggen. Van afmetingen tot het drukklaar maken van bestanden. You name it, she knows it. 

Magda kijkt altijd verder dan dat wat de opdrachtgever wil. Ze wordt blij van mooie dingen en doet er alles aan om de klant, minstens, net zo blij te maken. Het moet kloppen, anders doet ze het niet. Net als haar sneakers, die moeten ook kloppen bij haar outfit. Met haar scherpe oog voor detail zorgt ze voor aansprekende huisstijlen, opvallende logo’s en creatieve designs. Ze stopt pas als het werk af is. Doorwerken tot middernacht om een deadline van de drukker te halen doet ze zonder te piepen of klagen. 

Schijnt de zon? Dan kan het zomaar zijn dat deze echte Friezin de fiets pakt naar kantoor. Wat daar zo bijzonder aan is? Ze woont in Gytsjerk, ruim 10 kilometer van het kantoor vandaan. En dat zonder elektrische fiets. 

Fact: Magda is onderdeel van een tweeling. Elk jaar weer deelt ze haar verjaardag met haar broer.