• Functie: Communicatiemedewerker

Contact informatie

Zeg je spontaan, goedlachs en een sociaal? Dan zeg je Jaike. Als communicatiemedewerker versterkt ze het team aan Bazen op het gebied van communicatie. Snel iets posten op social media? Regelt ze voor je! Een interview plannen? Staat in de agenda! Deze duizendpoot staat altijd voor onze klanten en het team klaar. Een echt mensenmens, dat binnen elk team, intern of extern, weet te enthousiasmeren. 

De communicatiewereld is niet altijd haar thuis geweest: een paar jaar geleden besloot ze het roer compleet om te gooien. Ze verruilde haar werk als recruiter voor social media, persberichten, events en webberichten. Een schot in de roos, bleek al snel. Of liever een schot in het goal: want in haar vrije tijd is ze het liefst op de tribune van een voetbalstadion te vinden. Om haar club Ajax te supporten. 

In de wereld van marketing en communicatie leert Jaike nog elke dag nieuwe dingen bij. Dat doet ze enthousiast, met overgave en zonder enige twijfel. Ze gaat voor dat wat ze doet, en durft te staan voor dat wat ze belangrijk vindt. In haar werk, maar ook daarbuiten. Eén van de dingen waar ze zich hard voor maakt is een betere wereld. Haar motto? Groen moet je samen doen! Ook bij BAAS enthousiasmeert ze collega’s bewust te leven, en hun footprint te verkleinen. 

Fact: Deze zoetekauw zorgt ervoor dat de snoeppot op kantoor áltijd gevuld is. Gevaarlijk wel.