• Functie: Projectondersteuner

Contact informatie

Wil jij een bijeenkomst organiseren? Of een project uitzetten? Ons zonnetje in huis Berry helpt jou van begin tot eind! Niet alleen is hij hét gezelligheidsdier van het team. Ook fungeert hij als vangnet in de projecten van BAAS en zorgt hij als projectondersteuner voor de basis in elk project.

Waar hij binnenkwam als stagiaire, is Berry inmiddels parttime deel van het team. Als ‘Benjamin van het bazenteam’ doet hij dat alles naast zijn HBO-studie Communicatie. Leergierig als hij is, pakt hij dingen snel op. Van het schrijven van social posts tot het regelen van het onmogelijke. Wil jij een sterrenlunch op locatie? Zestig soorten kantoorartikelen met je logo erop? Of een boot voor 500 man naar de andere kant van Nederland laten komen? Berry fixt het voor je.

Niet alleen is Berry blijven ‘plakken’ om alles dat hij leert direct in de praktijk te brengen. Ook is hij blijven hangen vanwege de gezelligheid. Hij heeft een groot aandeel in de jaarlijks te organiseren festiviteiten en borrels. En daar zijn wij heel blij mee. Zelf is hij ook niet vies van een drankje of een dansje op z’n tijd; op zaterdagavond maakt hij graag de dansvloeren van Leeuwarden onveilig.

Fact: Je zult Berry niet snel in een joggingsbroek op kantoor zien. (Die heeft hij niet eens!) Hij legt altijd de avond van te voren zijn outfit al klaar. Hij ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen.