Wij draaien ons hand niet om voor een feestje

Midden in Friesland, in het dorp Wommels, staat It Dielshûs. Je viert er bijvoorbeeld je verjaardag, je trouwfeest of een bedrijfsfeest. In aanloop naar de feestdagen, wilde de eigenaresse graag een onderscheidende krant verspreiden. Een krant die opvalt, maar die vooral past bij It Dielshûs.

Lekker ite! Hongeropwekkend materiaal

Wij kozen voor een moderne variant van een krant. We maakten een glossy met een moderne uitstraling. De afbeeldingen speelden daarbij een grote rol. Door een selectie te maken uit een aantal foto’s (het soort waar je direct honger van krijgt, óf zin in een feestje) zijn we erin geslaagd om te zorgen dat deze krant opvalt en een eigen karakter heeft dat recht doet aan It Dielshûs.

Tekst en uitleg
Beeld is superbelangrijk. Maar de teksten: daarmee zorgen we ervoor dat we de lezers overtuigen. De krant is zoveel meer dan een menukaart. De krant van It Dielshûs is een krant die mensen bewaren. Wanneer er een feestje georganiseerd moet worden, pakken ze hem er nog eens bij. Want welke mogelijkheden heeft It Dielshûs ook alweer?

Opdrachtgever: It Dielshûs