Communiceren met power

Als er één bedrijf is met een trouwe doelgroep, dan is het Westra. Dit bedrijf werkt voor akkerbouwers, veehouders, aannemers en particulieren. Met name die eerste twee, de agrariërs, volgen Westra op de voet. Is er een nieuwe trekker? Of is het oogstseizoen los? Dan gaan de duimpjes omhoog voor Westra!

Schrijven, fotograferen, filmen en meer…

Twee ochtenden in de week verruilt Arosha het Baas-kantoor voor het Westra-kantoor. Al is ze soms meer buiten dan binnen… Want buiten is waar het bij Westra gebeurt. Arosha maakt alle content voor de website én social media. De ene keer staat ze tot de enkels in de modder het grondwerk voor een nieuwbouwplan te filmen en de andere keer zie je haar in een weiland het aardappelrooien van dichtbij fotograferen.

Allround communicatie
Als communicatiemedewerker houdt Arosha niet alleen de website en social media actueel, ze zorgt ook dat folders, nieuwsbrieven en de prijscatalogus keurig in de huisstijl de deur uit gaan. Kun jij ook zo’n aanpakker op het gebied van communicatie gebruiken? Misschien tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof? Of structureel voor een aantal uren in de week? We gaan graag met je in gesprek!

Opdrachtgever: Westra