Digitale nieuwsbrief

BDM

 

BDM is een landmeetkundig bureau, werkzaam in de bouw, industrie en infra. Hun specialisten zijn dagelijks in het veld te vinden, zowel binnen als buiten Nederland. Hoe zorg je er dan voor dat al die medewerkers toch betrokken blijven bij je bedrijf? Bij elkaar?

Ver weg…
BDM heeft de afgelopen tijd een enorme groei doorgemaakt. Er zijn veel nieuwe collega’s bijgekomen en datzelfde geldt voor de (internationale) opdrachten. Elkaar dagelijks of zelfs wekelijks spreken werd lastig omdat de collega’s veel onderweg zijn.

…maar zo dichtbij
Er was een platform nodig waarmee iedereen elkaar op de hoogte kon stellen over zaken als projecten, innovaties, nieuws en strategie, maar óók verjaardagen. Zo kan de verbondenheid tussen medewerker en bedrijf maar ook tussen medewerkers onderling versterkt worden.

In contact met elkaar
Wij verzorgen de interne nieuwsbrief van BDM, die minimaal vier keer per jaar verschijnt. De nieuwsbrief vullen we met onderwerpen die de medewerkers van BDM zélf aandragen. Hierdoor is het echt een nieuwsbrief vóór en dóór collega’s. Dat maakt deze opdracht heel bijzonder.